Vuosittaisen jäsenmaksun maksaneet kerhon jäsenrekisterissä olevat ovat Kiipeilykerho Vertikaali ry:n ja sitä kautta myös Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) jäseniä. Kiipeilyliiton jäsenet saavat kotiinsa kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden. Jäsenmaksu on kalenterivuodeksi kerrallaan, ja vanhojen jäsenten eräpäivä on 31.1. Jäsenmaksuun sisältyy erittäin kattava SKIL / Pohjolan kiipeilyvakuutus, katso tarkemmat tiedot SKIL:n sivuilta. Perhejäsenmaksua voi käyttää yhden täysihintaisen jäsenmaksun maksaneen kanssa samaan talouteen kuuluva henkilö. Nuorisojäseniä ovat henkilöt, jotka ovat koko kalenterivuoden ajan alle 20-vuotiaita. Vuoden 2017 jäsenmaksun osalta siis vuonna 1998 syntyneet ja nuoremmat.

Uusi jäsen

Liittyminen jäseneksi on helppoa: maksa jäsenmaksu ja ilmoita jäsenrekisterivastaavalle nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi (pp.kk.vvvv) SLU:n jäsenrekisteriä varten. Vaihtoehtoisesti voit täyttää uuden jäsenen kaavakkeen täällä. Saat vahvistusviestin jäsenyytesi rekisteröinnistä normaalisti muutaman päivän sisällä. Keväällä käsittelyssä voi olla ruuhkaa, mutta vakuutus ja jäsenyys tulevat voimaan heti, kun maksu on suoritettu. Jos jäsentietoja ei saada, jäsenyyttä ei rekisteröidä ja maksu tulkitaan lahjoitukseksi!

Normaali jäsenmaksu 81 € viite 26
Perhejäsenmaksu 76 € viite 39
Alle 20-vuotiaat 67 € viite 42

Tilinumero FI04 8000 1070 2455 36

Huomaa, että jäsenyydet kohdistetaan maksajan nimen perusteella, ellei maksaja ole ilmoittanut sähköpostitse muuta. (Yhteis- ja yhtiötileiltä suoritetut jäsenmaksut sekä vanhempien maksamat nuorisojäsenmaksut.)

Yhteystietojen muutokset

Osoitetiedot päivittyvät jäsenrekisteriin automaattisesti virallisesta muuttoilmoituksesta, jolloin Kiipeily-lehti löytää vastaisuudessakin perille. Sähköposti-osoitteen ja puhelinnumeroiden muutokset ilmoitetaan jäsenrekisterivastaavalle.

Jäsenkortti ja vuositarra

Jäsenet saavat halutessaan seuran ja samalla SKILin jäsenkortin. Kortti luovutetaan kun jäsentiedot ovat rekisterissä. Korttia varten tarvitset valokuvan, jonka koko saa olla maksimissaan 2,5 x 3 cm. Kortin saaminen onnistuu helpoimmin, kun ilmoitat kortin tarpeesta jäsenrekisterivastaavalle. Uudet jäsentarrat tulevat jakoon maalis-huhtikuussa ja niistä tiedotetaan erikseen. Jäsenkortilla ja voimassa olevalla vuositarralla saa alennuksia Tampereen Kiipeilykeskukselta sekä ulkomailla alppimajoituksista. Jäsenille tarkoitetut alennukset saat vain korttia esittämällä. Jäsenkortti ei ole todiste kiipeilytaidoista, suoritetuista kursseista tai SKIL kiipeilyvakuutuksen voimassaolosta.

Kiipeilyvakuutus ja jäsenyystodistus

Jos loukkaannut ja tarvitset vakuutusyhtiötä varten jäsenyystodistuksen, ota yhteyttä jäsenrekisterivastaavaan.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen säännöt on luettavissa tästä linkistä.