Uusia junnuja otetaan mukaan aina kauden alkaessa. Seuraava treenikausi, jolle voi ilmoittautua, on kevät 2017 (kausi alkaa tammikuussa 2017). Tällöin on seuraava mahdollisuus päästä mukaan.

Ryhmät täyttyvät osallistumisjärjestyksessä.

Jos olet kiinnostunut junioritoimintaan osallistumisesta, otathan yhteyttä sähköpostitse juniorivastaavaan.

Ryhmä 1

Vuoro on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille kiipeilystä kiinnostuneille nuorille. Ryhmän kokoontumiset ovat pääsääntöisesti Tampereen kiipeilykeskuksen sisäseinällä, mutta taitojen karttuessa käydään vierailemassa myös ulkona ja muilla sisäseinillä. Vuorolla painotetaan turvallisen kiipeilyharrastuksen perusteita ja ennen kaikkea kiivetään mahdollisimman paljon. Jokaisen nuoren omat edellytykset lajin harrastamiseen pyritään ottamaan huomioon seuran useiden koulutettujen  ohjaajien avulla. Mikäli nuorella riittää tahtoa ja kykyjä, seuralla on myös mahdollisuus tarjota kilpailuvalmennusta.

Vuorolle osallistuminen ei vaadi minkäänlaista aikaisempaa kiipeilykokemusta eikä mitään omia kiipeilyvarusteita tarvitse heti ostaa.

Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kiipeilyvaljaat sekä kiipeilytossut. Valjaiden ja tossujen käyttö sisältyy kausimaksuihin. Seuran puolesta käytössä on varmistusvälineet ja muut tarvittavat varusteet.

Ryhmä 2

Ryhmässä kiipeävät 10-14 -vuotiaat nuoret kiipeilijät, joilla kiipeilyn perusteet ovat hyvin hallussa.

 

Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti Tampereen Kiipeilykeskuksella.

Kiipeilyvuorolle osallistuvien nuorten tulee olla kiipeilykerhon jäseniä (nuorisojäsenmaksu 67€ vuodessa) sekä maksaa vuoron kausimaksu (130€ syys- tai kevätkausi) seuran tilille. Kerhon pankkiyhteydet löydät täältä. Ensimmäistä kertaa kiipeilyä kokeilevilta ei edellytetä jäsenyyttä, mutta peritään kertamaksu.

 

Alle 10-vuotiaat voivat kiivetä vanhemman seurassa. Aikuinen voi osallistua esimerkiksi Tampereen Kiipeilykeskuksen peruskurssille, jonka jälkeen hänellä on tarvittavat taidot lapsen kiipeilyttämiseen kiipeilykeskuksissa. Tampereen kiipeilykeskuksella on myös mahdollista kokeilla seinäkiipeilyä ilman aiempaa kokemusta.

 

Yli 14-vuotiaat voivat osallistua kiipeilykeskusten kursseille, sekä Kiipeilykerho Vertikaalin ulkokiipeilykursseille, hankkia kiipeilykortteja ja kiivetä itsenäisesti.

Alkeiskursseja ja muita sisäkiipeilykursseja Tampereella järjestää Tampereen Kiipeilykeskus.