IBAN (tilinumero): FI04 8000 1070 2455 36

Voit maksaa jäsen- ja kurssimaksut, lahjoitukset ja muut vastaavat kerhon tilille. Käytä maksaessasi ehdottomasti oikeaa viitenumeroa, jos verkkopankkisi sallii sen. Muutoin kirjoita viite viestikenttään. Viitteettömät ja väärällä viitteellä tulevat maksut rahastonhoitaja tulkitsee lahjoituksiksi.

Normaali jäsenmaksu 80 € viite 26 HUOM älä maksa 2018 jäsenmaksua ennen 1.1.2018
Alle 20-vuotiaat 67 € viite 42

Huom: Jäsenmaksut kohdistuvat siihen kalenterivuoteen, jolloin maksu suoritetaan. Älä siis maksa tulevaa kautta vielä joulukuussa. Jäsenyydet kohdistetaan maksajan nimen perusteella, ellei maksaja ole ilmoittanut sähköpostitse muuta. (Yhteis- ja yhtiötileiltä suoritetut jäsenmaksut sekä vanhempien maksamat nuorisojäsenmaksut.) Perhejäsenmaksua voi käyttää yhden täysihintaisen jäsenmaksun maksaneen kanssa samaan talouteen kuuluva henkilö.

Junioritoiminta

Kausimaksu (kevät- tai syyskausi): 130€, viite 709

Kertamaksu kerran juniorivuorolla kokeileville: 10€, viite 71

Kurssit

Kiipeilyn alkeiskurssi: viite 110

Seinäkiipeilyn peruskurssi: viite 107

Kalliokiipeilyn peruskurssi: viite 97

Kalliokiipeilyn jatkokurssi: viite 123

Jääkiipeilykurssi: viite 84

Teknisen kiipeilyn kurssi: viite 136

EA1-kurssi: viite 1135

EA2-kurssi: viite 2257

 

 

Kurssien hinnat ovat tapauskohtaisia.

Kulukorvaushakemus

Vertikaalin tukemien kisa- ja muiden matkojen kilometrikorvauksia (kun autossa on ollut vähintään kolme kerholaista) tai seuralle tehtyjä hankintoja voi hakea maksettavaksi ohessa olevalla kulukorvaushakemuksella. Hakemus tulee palauttaa täytettynä ja allekirjoitettuna rahastonhoitajalle. Mukaan tulee myös liittää mahdolliset tositteet. Hallituksen kokous vahvistaa maksettavat kulukorvaukset.Kulukorvaushakemus (.xlsx)

Muuta

Minkä tahansa epäselvän tai listasta puuttuvan maksun yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä rahastonhoitajaan.